Favrskov får en borgmester i god form

Lars Storgaard løb på årets sidste dag sit sjette halvmaraton i 2021.

Artiklens øverste billede
Lars Storgaard fik champagne, medalje og diplom for gennemførelse af Champagneløbet 2021 i Ulstrup. Privatfoto

Op imod et halvt hundrede friske børn og voksne indledte årets sidste dag med at deltage i Champagneløbet 2021 i Ulstrup.

Ulstrup Løb og Motion havde lagt en rute på cirka syv kilometer, som man kunne gå eller løbe en, to eller tre gange, således at det svarede til en halvmaraton, hvis man løb tre runder. Turen begyndte ved Ulstruphallerne og gik gennem byen og ned mod Gudenåen, hvor der blev løbet på trækstien langs åen, inden deltagerne vendte snuden hjem mod Ulstruphallerne.

Løbet blev afviklet om formiddagen, og desværre regnede det ikke kun med bobler. Vejret var ikke ligefrem med arrangørerne og deltagerne, der alligevel fik kæmpet sig igennem regnvejret, fortæller arrangør Per Jørgensen.

Efter løbet var der dækket op med kransekage og champagne, og alle løberne fik en flaske champagne, en medalje og diplom.

Løberne i Ulstrup måtte døje med regnvejr på årets sidste dag. Privatfoto

Borgmester i form

En af deltagerne i ´Champagneløbet var Favrskovs nye borgmester, 60-årige Lars Storgaard, der selv bor i Ulstrup og i de seneste par år har været en flittig løber.

Han løb hele turen, altså tre runder a syv kilometer, og gennemførte dermed sit sjette halvmaratonløb i 2021. Lars Storgaard begyndte først at løbe for cirka to år siden og har siden da tabt sig over tredive kilo.

»Om ikke andet får Favrskov en borgmester i form,« siger Lars Storgaard med et smil.

Dagen efter champagneløbet begyndte den nu tidligere politimand i jobbet som borgmester for Favrskov kommune.


Læs også

Del artiklen